img

140-килограмовата певица Лизо в оскъден бански едва не счупи шезлонга (Снимки 18+):

/
/
/
399 Views

Певицата Lizzo е известна по целия свят не само с креативността си, но и с пламенния си ангажимент към позитивизма на тялото.

Лизо

Снимка – Социална мрежа

Тази звезда, която мнозина оприличават на сладка поничка, видимо изобщо не се смущава от теглото си (а то, между другото, надхвърля 140 килограма). Лизо носи най-разголените тоалети, а също така обича да публикува провокативни видеа и снимки, за да ги видят всички.

Случвало се е за снимка певицата да свали абсолютно всичко от себе си! Но в същото време снимката не може да се нарече вулгарна, защото пищната дама благоразумно е покрила всички стратегически важни места с ръцете и дългата си коса.

А само преди дни Лизо разголи гръд под дъжда от искрящ блясък. Зрелището не е от най-апетитните, но феновете останаха възхитени от смелостта и хъса на любимката си.

Сега Лизо, в бански костюм, състоящ се от няколко връзки и малки парчета плат, реши да потанцува на плажен шезлонг в чест на издаването на новия си албум. А шезлонгът трепереше толкова застрашително под нея, че сякаш щеше да се разпадне. Дори феновете бяха притеснени.

„Не падайте, шезлонгът е ненадеждно място за такива танци“, пишат коментатори.

Лизо танци

Лизо шезлонг

Смелостта на Лизо, разбира се, заслужава уважение. Но не всеки обича да гледа това бодипозитивно момиче с малко или никакви дрехи.

Въпреки че, отбелязваме, на снимките на други хора, певицата изглежда дори по-пълна, отколкото на страницата си. Подобно на много модели с голям размер, тя ретушира тялото си. Поне малко Фотошоп, благоприятна светлина и правилен ъгъл.

Миналото лято папараците успяха да заснемат Лизо на плажа. А ето как изглежда тя в действителност.

Лизо тяло

Снимка: Legion Media

На пръв поглед изглежда, че звездата дори няма бански. След това обаче става ясно, че пищната красавица не е пропуснала да облече плажен тоалет. Вярно е, че е напълно микроскопичен и почти напълно се е изгубил в гънките на тялото й.

Лизо бански

Снимка: Legion Media

Въпреки всичко звездата продължава да пропагандира любов към тялото си. 

„Знам много добре какво е да се опитваш да обичаш себе си в свят, който не ти отвръща със същото. Заслужаваш да се чувстваш шибано страхотно. Всички го заслужаваме. Можете да се събудите и да промените много във външния си вид, но трябва да се събудите в тялото си и да го приемете. Това е, което ни обединява“, казва Лизо в множество интервюта.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text