img

4 ужасни прокоби на Нострадамус, които може да се сбъднат в най-скоро време:

/
/
/
333 Views

Френският лекар, алхимик и фармацевт Мишел дьо Нотредам е останал в историята като един от най-големите пророци, чиито предсказания и до днес вълнуват съзнанието на езотерици и обикновени хора.

Той е познат на света под името Нострадамус, а прочутите му четиристишия, събрани в книгата „Предсказания“ (Les Propheties) и до днес се преиздават и тълкуват.

Първото издание на книгата излиза през 1555 г. Още с публикуването й Нострадамус печели вниманието на пресата, която му приписва предсказването на множество важни световни събития.

Академичната общност е на мнение, че повечето асоциации между световни събития и четиристишията на Нострадамус като цяло са резултат или на грешна интерпретация, или на грешен превод (понякога нарочен), или са толкова оскъдни, че са на практика неизползваеми като доказателство за някакви гадателски способности.

Според медиите обаче не всичко от прогнозираното от Нострадамус вече се е случило, някои от нещата тепърва предстоят на човечеството и това, което скоро ще последва не е никак хубаво.

В следващите редове от Swoman ще ви разкрием 4 пророчества на Нострадамус , които тепърва предстои да се сбъднат, но случат ли се, целият свят е пред смърт.

Книгата на Нострадамус– „Рибите ще се варят в моретата“. Това казва той, явно визирайки глобаното затопляне. Необичайните горещини по думите му ще доведат до суша, последвана от наводнения като в Библията. Тези проблеми ще доведат до нарушаване на глобалната сигурност и световната стабилност.

– Хората да очакват икономически сътресения. Те ще настъпят заради споменатите природни бедствия. Според пророчествата парите могат да загубят стойността си, а хлябът ще стане недостъпен продукт като черния хайвер.

– Гладът ще доведе до войни, броят на бежанците ще се увеличи драстично. Хората ще започнат да търсят отчаяно място, където няма въоръжени конфликти и жестоки сблъсъци.

– Най-ужасната катастрофа според Нострадамус започва във всеки от нас. „Ще престанем да съчувстваме на близките си. Ще се грижим само за парите си и собственото си благо, без да обръущаме внимание на природата, която ще вика за помощ. Последиците от това ще са непоправими“, казва той.

По думите му 2022 година ще бъде повратна точка за мнозина и именно от нас зависи общото благо на света, пише За жената

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text