img

6-годишно момченце спаси сестра си от озверяло куче. Получи 90 шева и медал (Снимки):

/
/
/
377 Views

Понякога героизмът не се измерва с мускули, а с размера на сърцето. Огромно и щедро сърце показа 6-годишен малчуган, който с риск за собствения си живот спаси сестричката си от зъбите на побесняло куче. 

Въпреки крехката си възраст, момченцето не се поколеба да рискува живота си, закриляйки по-малката си сестричка.

Майкъл Бриджър

Малкият Бриджър от американския щат Уайоминг, видял как животното застанало втренчено пред момиченцето в готовност да се нахвърли.

Детето се втурнало и успяло да я предпази, но за съжаление, не и без последствия. Оказало се, че са необходими общо 90 шева за нараняванията по лицето му.

ранено момченце от куче

„Ако някой трябва да умре, нека да съм аз“, казал Бриджър на леля си.

Саможертвения акт на детето събра хиляди коментари в Instagram и над 200 000 харесвания.

момченце рани

Родителите на децата споделят, че не са в лоши отношения със съседите, чието куче нападна сина им. Много хора в социалните мрежи смятат, че трябва да се направи дарителска кампания за невероятното момченце. Други пък, настояват за тежки наказания за собствениците на кучето.

„Браво на малкото момче, ще вършиш големи неща някой ден“

„Истински герой с голямо сърце“, гласят част от коментарите.

Майкъл и сестричката му

По-късно семейство Уолкър заяви, че световните звезди Том Холанд, Хю Джакман, Крис Еванс и Крис Хемсуърт са се свързали с тях, за да поздравят Бриджър за смелостта.

Понякога един истински герой може да бъде малко момче на 6 годинки, което без страх се жертва в името натова да спаси своята сестра.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text