img

7 признака, по които веднага ще познаете “евтината” жена

/
/
/
260 Views

Терминът “евтина жена” звучи доста вулгарно. В нашето общество обаче има много такива жени: те мислят само за пари, външен вид и неща, които според тях им помагат да изглеждат богати.

Ето 7 признака, които ще ви помогнат да ги идентифицирате:

1. Отношение към мъжете

Тя много внимателно анализира финансовото състояние на един мъж и не се интересува много от неговите вътрешни качества. Тя е готова да приеме всеки мъж, стига той да има много пари. Тя няма да губи време за някой бедняк, дори ако той е красив, умен и със страхотно чувство за хумор. Евтината жена никога няма да плати за себе си в ресторант, тя дълго ще спори кой е длъжен да плати сметката, напълно забравяйки за добрите обноски.

2. Само маркови артикули

Евтината дама е обсебена от марките. Когато види етикет на луксозна марка, тя купува артикула без колебание. Тя няма собствен вкус, вдъхновява се от списанията, преди да избере тоалетите си.

3. Кредити

Евтината жена не излиза от заеми. Харчи пари за дрехи, коли или модерни телефони. Тя се чувства щастлива само ако предизвиква завист и възхищение в очите на другите.

4. Отношение към другите

Винаги има провокативно поведение, желание да демонстрира своята “оригиналност” и висок статус, унижава сервитьори, продавачи и т. н. Високо образованите хора никога не унижават другите.

5. Най-важното нещо е външният вид

Външният вид е всичко за евтината жена. Тя няма да пропусне възможността да се появи на публично място облечена като за парад, винаги се гримира, дори когато е болна или изнася боклука. Евтините жени няма да пропуснат възможността да покажат гърди или крака, а понякога дори и всичко наведнъж.

6. Отношение към семейството

Тези жени обикновено произхождат от по-простички семейства, така че се опитват на всяка цена да скрият произхода си и презират членове на семейството си или стари познати.

7. Концепцията за вярност й е чужда

Евтината жена никога не е чувала за вярност. Дори да е с богат мъж, но по пътя й се появи друг, по-богат мъж, тя определено ще захвърли първия. Нейната алчност няма граници.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text