img

825 000 лева струва перфектният Азис

/
/
/
334 Views

Световноизвестната фолкзвезда Азис струва най-малко 825 000 лева в идеалния си вариант, става ясно след сбор от всички операции, които певецът си е направил.

В началото на кариерата си Васил Боянов мислил само как да прикрие наднорменото си тегло, останалото смятал да „ремонтира“ по-късно. С днешна дата той е загърбил женското си алтер его и вече е „пухкаво мече“ (едър космат мъж), в което всички искат да се гушкат.

Само преди няколко дни Азис призна, че е направил последно вмешателство във външността си – скули. За тях той се бръкнал със 10 000 лева и ги моделирал у нас.

„За последните 20 години съм се подложил на цели 13 разкрасителни операции, които ми струваха около 100 000 евро. Всичко съм ремонтирал“, признава изпълнителят на „Мотел“. Преди това в клиника в Турция певецът си направи операция за оформяне на гърдите, напомпа бицепсите и се сдоби с големи оформени ръце. Освен това се сдоби с гъсто окосмяване в областта на гърдите чрез инжекции.

„Съвсем скоро си отрязах ушите, бяха почнали да стават доста дълги при обичките. Устните са ми правени, лицето ми е правено, веждите ми са правени. Стигаме до гърдите, и те са оформени. Бицепс, трицепс, надолу паласки, корем ми е правил няколко пъти хирургът. И стигаме до пениса“, изреди всичките си операции чалга кралят в Шоуто на Цитиридис.

Скандалният изпълнител гостуваше заедно с пластичния хирург, при когото се разкрасява. „Най-много се гордея с мъжкото си достойнство, което е цели 25 см. И съм го застраховал, както краката и гласа си“, призна Азис.

Ценоразпис на подобренията:

очи, клепачи – 50 000 лв.

нос – 20 000 лв.

скули – 10 000 лв.

брадичка, уши, зъби устни – 200 000 лв.

гърди, косми по тях – 50 000 лв.

ръце, бицепси – 20 000 лв.

корем – плочки – 25 000 лв.

пенис – 50 000 лв.

крака – застраховани за 400 000 лв.

Освен външността изпълнителят е претърпял коремна операция, при която му е поставен гастрален пръстен. После го извадили, а Азис почнал да ходи на фитнес. „Подложих се на 30-минутна интервенция, след която получих големи бицепси. Оформянето и уголемяването им обаче е от материал на основата на хиалуронова киселина и трябва да се поддържа с упражнения“, похвали се изпълнителят. „Пет сантиметра още с първата процедура изчезнаха. Спестих си години блъскане в залата. С това обаче не казвам, че спирам с промяната. Тя винаги предстои“, разказа с усмивка майсторът на кючеците.

Васил Троянов Боянов, както е официалното име на Азис, е категоричен, че в България по-лесно приемат ексцентричността на чуждите изпълнители и отхвърлят тази на нашите.

„Аз съм живият пример. Кога сложих полилей на главата си? Преди 7 или 8 години направих тази щуротия и влязох в басейна с лебедите за клипа си „Никой не може“.

След това беше Лейди Гага с полилей на главата и Кейти Пери. А мен навремето ме изкараха едва ли не ненормален. По думите му самият той от малък е знаел какво притежава.

„Този глас и тези уши ги имам от дете и чувах, че звуча различно, тъжно. Като малък пеех индийски песни, много се доближавах до тях и разплаквах хората“, коментира певецът и добавя:

„Аз постигнах американската мечта, но никога не ми е достатъчно. Изключително алчен съм, стане ли въпрос за това някой да разбере за мен и музиката ми. Аз съм моята музика. И ако ти, човече, не знаеш как пея, то значи трябва да ти покажа и да стигна до сърцето ти“, казва избраният тази година за „Модна икона“ Азис.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text