img

Адреналинката Яна Христова преживява истински ужас! Моли за помощ в социалните мрежи

/
/
/
428 Views

Задигнаха чантата на адреналинката Яна Христова, прочула се с порноклипчетата от кревата на любовника. Танцьорката, която в момента се намира в Свети Влас, се оплака, че преди ден нагъл апаш задигнал скъпата й чанта пред хотела, в който е отседнала.

„Изгубена е дамска чанта на ул. „Русалка 34“, черна, кръгла. Предлага се 1000 лв. награда“, написа във Фейсбук блондинката. По думите й дамската чанта сама по себе си си струвала много скъпо, освен това в нея също имало бижута, голяма сума пари, както и лични документи.

Малко по-късно блондинката сметна за необходимо да сподели с последователите си какво е открила на камерите от хотела. На тях ясно се разпознава млад мъж, слаб и със среден ръст, облечен в черно, който се промъква, прескачайки оградата на терасата на хотела, и взима най-необезпокоявано оставената на пейка вещ.

Откраднаха чантата на адреналинката ЯНаПовечето й приятели останаха потресени от неприятния инцидент и веднага започнаха да споделят поста й. За да достигне до повече хора, информацията за кражбата беше споделена и в групата на Свети Влас. Яна е докладвала за инцидента на местната полиция. Въпреки това само след час адреналинката написа в профила си във Фейсбук:

“Давам парична награда за информация къде живее това крадливо копеленце! Не че полицията няма да си свърши работата, но аз имам нещо за него“.

Яна Христова се прочу след скандала със сексклип, в който показва уменията си върху пениса на свой любовник. Семейни войни между нея и бившата й половинка станаха причина за излизането наяве на домашното порно, а по-късно двамата се съдиха и за общото им дете, пише „Телеграф“.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text