img

Алекс Богданска проговори през сълзи за раздялата с Дани, разкри дали има трети човек между тях

/
/
/
606 Views

Александра Богданска най-накрая събра сили да говори за скандалната раздяла с Даниел Петканов и защо се е стигнало до тук. Със сълзи на очи тя разкри през какъв кошмар преминава и как с помощта на психолог излиза от тази криза.

Противно на очакванията, Даниел е този, който иска развод. А Александра за първи път разкрива дали има замесен трети човек в техните отношения и какво решение са взели за сина си Габриел.

„Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква индикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: „Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем“. Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това. Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца“.

„Аз очаквам от човека до мен да дойде и да ми каже, ако има нещо, което го притеснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го притеснява в моя характер и действия. Това не съм го правила и го отчитам като грешка’, казва тя в „Търси се“.

„Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си доволно през всички състояния – през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение“.

„В момента отношенията ни с Даниел са добри, общуваме предимно за неща, които са свързани със сина ни Габриел и как той да бъде щастлив. Психоложката ни посъветва са имаме т.нар. споделено родителство – колкото време е при мен, толкова да е и при Дани. Аз имам син и той има нужда от баща. А Дани е страхотен баща. Много търпелив човек съм и не знам какво трябва да направи човек, че да повиша тон. Детето ме накара да се чувствам още по-свързана с Дани в това наше ядро като цяло.

Сърцето ми е не е готово за нова любов, страх ме е. Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за нормално. Но аз горях в тази любов и изведнъж някой ме попари“, откровена е до болка най-успешната родна инфлуенсърка.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text