img

Александра от Ергена: Не съм с Виктор

/
/
/
226 Views

Александра реши от първо лице да отговори на всички въпроси, които витаят около нейната персона. Заради участието си в „Ергенът“ и събитията, които се случиха с нея, разбираемо интереса да е голям. В профила си в социалната мрежа опита да отговори на всички и да даде яснота за отношенията й с Виктор Стоянов.

„Много хора се интересуват дали съм с Виктор. Освен това ме обвиняват, че не съм права да мълча. Днес получих зелена светлина да ви отговоря на най-задавания въпрос. Не не съм с Виктор, с него сме приятели и му желая много щастие.

Няма как да сме с  него, ако нещо можеше да се случи, щеше да стане вътре, докато бяхме заедно. След това се отдалечихме и стана невъзможно. И двамата сме много заети, пък и нямаме такива усещания един към друг.“

„Виктор е едно прекрасно момче и му пожелавам много щастие. Благодаря за цялата подкрепа, която получих и продължавам да получавам. Безкрайно съм ви благодарна. Аз съм сама, нямам приятел, може би защото нямам време, защото си оправям апартамента, който си купих наскоро.“

Александра сподели, че няма такова преживяване и е много щастлива, че е участвала. Посъветва момичетата, които се колебаят да го направят, да се запишат за втори сезон.

Благодаря ви мили хора за това преживяване и ви обичам, завърши обръщението си към феновете тя.

Някои от последователите й останаха разочаровани от това откровение:

Ако тогава в предаването той не беше взел такова решение, сега щяхте да сте една от най-харесваните двойки в България. Вие двамата бяхте единственото хубаво нещо в това шоу. Много ви се радвахме, когато бяхте заедно на екран, химията между вас беше очевидна. Всички искахме да видим приказка с щастлив край, но за съжаление това е живота. Благодаря ти за искреността.

Много жалко наистина сте прекрасна двойка

Стана ми малко тъжно, много ви харесвах като двойка. Но в същото време се радвам за теб, защото ти заслужаваш много повече! ?️??

Те никога ама никога не са казвали че са заедно.това че на хората им се искаше е друга тема. Хора не могат ли да бъдат приятели…

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text