img

Ален Делон каза последно сбогом: Напускам този свят без съжаление!

/
/
/
459 Views

Един от най-великите френски актьори – Ален Делон, е решил да сложи край на живота си чрез евтаназия. Той се подготвя да сложи край на живота си в Швейцария, където това е позволено.

Испанското издание „Marca“ публикува обръщението на Делон към феновете му.

„Искам да благодаря на всички, които ме придружаваха и ме подкрепяха през всичките тези години. Надявам се, че ще бъда пример за бъдещите актьори не само с работата, но и с ежедневието между победите и пораженията. Благодаря ви! Вашият Ален Делон“.

Той сподели това в изявление, след като синът му съобщи за намерението си да се подложи на асистирано самоубийство.

Миналата година Делон говори в различни интервюта за евтаназията. В нея той вижда естествено решение за човек, навършил определена възраст, в даден момент иска да умре мирно и спокойно.

„Евтаназията е най-логичното и естествено нещо, което трябва да се направи. От определена възраст и време имаме правото да си тръгнем мирно от този свят без подкрепата на болница или животоподдържащи устройства“, каза Ален Делон в интервю през 2021 г.

Актьорът каза още, че ще напусне този свят без съжаление.

„Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал. Но най-много ненавиждам сегашната епоха. Повръща ми се от нея! Всичко е фалш, всичко е сменено. Няма почитание към дадената дума. Важни са единствено парите. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчително за него!„.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text