img

Ани Салич и Сотир Цацаров на романтично море в Гърция – ето къде ги засякоха:

/
/
/
252 Views

Трудно може да се скрие човек от любопитните очи на обществото, особено ако е известен. В подобна ситуация се оказа любимата водеща Ани Салич, която бе „спипана“ в компанията на не по-малко известния от нея Сотир Цацаров, при това не къде да е, а в Гърция!

Както вече писахме в „Swoman“ двамата неофициално са двойка, но досега нито са коментирали отношенията си, нито пък са били засичани на публично място заедно.

Сега туристи ги разпознаха, докато двамата се отдаваха на романтична почивка в Гърция преди броени дни.

Потребители са засекли двойката в известния курорт Офринио.

Той е сред често предпочитаните от българите места за отдих в Северна Гърция, тъй като се намира на едва 3 часа и на по-малко от 300 километра от София. Притокът от нашенци там не е смутил светската двойка по никакъв начин и Ани и Цацаров били многократно засичани не само на плажа, но и в голям магазин, в който пазарували заедно. Двамата изглеждали видимо щастливи и се държали приветливо с непознатите, а новинарката за някои останала неразпозната, тъй като носела шапка с голяма периферия.

Салич отдавна е почитателка на гръцките курорти и почти всяко лято поне веднъж намира време да отскочи до любимите си места там.

Преди време новинарката бе споделила снимка на сметката си от гръцка таверна, която показваше, че за 35€ е опитала цели шест вида морски ястия, докато по родното Черноморие за същата сума е почти невъзможно човек да поръча повече от салата, основно и питие.

Когато няма възможност да пътува до Гърция, Салич предпочита да се уединява сред природата на българския къмпинг „Арапя“, близо до Лозенец. Преди години се говореше, че новинарката и бившият й съпруг Бранко Салич, от когото има две деца, са съсобственици на къща на гръцкия полуостров Халкидики, но след развода не е ясно в чии ръце е отишъл имотът или дали е бил продаден още преди двамата да вземат решение да се разделят.

Всъщност Ани и бащата на децата й не са заедно от близо 5 години, а връзката й със Сотир Цацаров стана публична в началото на 2022 година. Двамата се познавали отдавна по професионална линия, а как точно е започнала романтичната им история, журналистката пази в тайна.

53-годишната тв звезда очевидно е повече от щастлива и се наслаждава на съвместния живот, отбелязват зрителите, които са забелязали, че Салич грее от малкия екран. За 50-годишнината си преди 3 години тя си пожелава да изживее спокойна любов след драмите в личния живот и съдбата й се усмихна, писа „Ретро“.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text