img

АСТРОПРОГНОЗАТА на Василиса Володина за месец юли: Козирог, този месец можете да сбъднете мечтите си. Везни, справяте се със всичко!

/
/
/
372 Views

Астрологът Василиса Володина направи астрологична прогноза за следващия месец за всеки зодиакален знак.

В началото на този месец може да има затруднения по отношение на пътуванията на дълги разстояния. Не пътувайте все още в чужбина. Почивайте на познати места.

Възможни са конфликти с роднини и приятели. Ако се опитате да докажете своята правота, е малко вероятно да успеете да изградите връзка.

Важните неща е най-добре да се пренасрочят за друг път. Въпреки това ще има големи промени в живота на много зодии.

Най-успешните дни ще бъдат 5, 9, 10, 17 и 29 юли.
Не трябва да планирате важни неща на 7, 13, 20, 24 и 28 юли.

Финансовата ситуация ще бъде благоприятна. Всеки ще има възможност да открие нов източник на доходи. Не е нужно да харчите много пари този месец, за да не бъдете разорени.

Овен

Юли е чудесно време за почивка. Ако не можете да отидете на почивка до морето, изберете тези места, които са ви най-познати. Този месец не е благоприятен за работа.

Телец

Откажете да посещавате приятелски събития и празници. Трябва да си насаме със себе си. В този момент е много важно да се поддържа емоционален баланс. Трябва да отложите новите запознанства до по-добри времена.

Близнаци

Юли е чудесно време за общуване. Ще искате да сте по-често около приятели. Но този месец трябва да избягвате финансови транзакции с големи суми.

Рак

Трябва да вземете трудни решения, които ще повлияят на близкото бъдеще. Не забравяйте да поискате помощ и подкрепа от близки. Благодарение на това ще можете да вземете правилното решение.

Лъв

Захващай се за работа. Ще ви е трудно да изпълнявате задълженията си, ще положите повече усилия от обикновено. Може дори да се наложи да пожертвате лично време за това.

Дева

Могат да възникнат проблеми в работата. Когато взимате решения, се ръководете от разума. В края на месеца е възможно началото на нов роман.

Везни

Този месец ще бъде вашият късметлия. Ще можете да се справите с всяка задача. Успехът ще ви съпътства в личните отношения. Ако сте необвързани, ще можете да намерите любовта си.

Скорпион

През юли трябва да обмислите всяко действие, което предприемате. Заради грешните решения можете да страдате много.

Стрелец

Юли е времето за творчество. Правете неща, които сте планирали от дълго време.

Козирог

Този месец можете да сбъднете мечтите си. Давай, късметът е на твоя страна.

Водолей

В семейството може да има конфликти, дори заради дреболии. Няма нужда да нагрявате ситуацията. Опитайте се да решите всичко мирно.

Риба

Юли ще бъде достатъчно спокоен за вас. Можеш да си гледаш работата. За това няма да има пречки.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text