img

Бай Ганьо на плаж в Слънчев бряг! Коментар: Досущ като в Гърция. Вече съм по-спокоен!

/
/
/
2271 Views

Видео с туристи, които похапват сладко-сладко кренвирши с домати на плажа в Слънчев бряг, събира десетки коментари. На семейството хич не му пука, че постъпката им привлича погледите на туристите като магнит.

На масичката до шезлонга се виждат още голям кухненски нож, с който са нарязани вероятно набраните от градината доматки, апетитна луканка (само подозираме, че е от изквичалото за последно по Коледа прасе) и кутийка с маслинки. За „покривка“ – все пак трябва да се спазва хигиена, е разпъната опаковката от почти изядения хляб.

Ето и част от коментарите:

– Не е до кренвирша, до домата и маслините! Да ходиш с кухненски нож на плаж е те т’ва е вече е цирк. Утре някой и газов котлон и тиган ще помъкне. не може да ядеш просешки пред другите…. Не е културно,липса на възпитание и манталитет…

– Подобна бай Ганьовщина може само по тези земи да се види…. Селяндурите налазват с “ротен доматен“…. Къде ти култура!? Прибери се,хапни нещо от дисагите и тогава се върни на плажа! Ама как… не може… трябва се избият парите на “чадъря“ и “шейзлонга“

Вижте и това: Бай Ганьо на плаж в Гърция: В дисагите – ракия, бира и кебапчета

– Снима ли ги как нагъват като не видели селяндури… На плажа има деца,може ли такова нещо!? Мразя да гледам как някой се лигави с храна на плажа! Обидно е и крайно неприятно! Същото като носиш кучето си на плажа… И на това съм ставал свидетел… Има етикет на поведение и е редно да бъде следван! Ани нека се засрамят…ако могат тези от видеото! Бива ли така!?

– Досущ като в Гърция. Вече съм по-спокоен!

Задължително изгледайте видеото!

 

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text