img

Баща отнесе мъртвата си дъщеря в болница, по-късно се разбра всичко

/
/
/
394 Views

19-годишно момиче от Англия беше прегазено от побеснелия си баща с кола, докато се опитвала да го спре да пребие приятеля й с лост, пише Metro.

44-годишният Найджъл Малт бил обзет от ярост, докато карал колата. Тийнейджърката живеела в къщата с майка си и по-малките си братя и сестри. Бащата бил отчужден от семейството си и живеел на друг адрес.

Прокурорът обяви пред съда, че Малт е запалил колата и е сгазил дъщеря си.

След като я съборил на земята, той я минал през нея с колата си. Спрял, а след това отново минал с колата по тялото й – каза той.

Писъците на Лорън, докато баща й я тъпкал, бяха чути от съдебните заседатели, на които бяха пуснати записи от охранителни камери и ужасени съседи.

Аутопсията установила, че момичето е починало от тежки наранявания на гърдите и корема.

Всъщност тя беше смачкана до смърт – добави прокурора.

В нощта, когато убил дъщеря си, Малт нарушил ограничителната заповед, като отишъл в магазина, където работела Карън. Там той направил няколко телефонни разговора с нея, преди да отиде до дома й.

Съдебният процес разбра, че Малт се е карал с дъщеря си заради нейния приятел Артър Марнел, преди да се опита да атакува Марнел с лост. Той започна да го преследва с мерцедеса си, преди Лорън да му попречи.

Ти я уби, ти я уби, по дяволите – крещяла майката на починалото момиче, която чула последните й писъци

След това Малт постави тялото на момичето в колата и потеглил.

Бащата отнесъл тялото на дъщеря си в болницата, но лекарите само констатирали смъртта й.

Чухме силен трясък и тълпа от викове и крясъци, които бяха последвани от звука на движеща се кола. Излязох навън и попитах съседа си какво се е случило. Казаха ми, че момиче е блъснато от кола. По пътя имаше следи от сблъсък, но момичето го нямаше – разказа тогава един от съседите.

Защитата твърди, че бащата случайно е убил дъщеря си и че не е знаел, че е била толкова близо до колата, когато е дал на заден ход.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text