img

Беше най-красивата жена на света, а сега никой не иска да я погледне в очите: От фатална блондинка в най-мразената жена! (Снимки):

/
/
/
364 Views

Амбър Хърд се превърна в една от най-мразените жени в Холивуд, благодарение на процеса срещу бившия й съпруг Джони Деп и факта, че процесът беше отразен от камери и така целият свят имаше възможността да го гледа.

Амбър Хърд красота

Само допреди година Амбър Хърд беше известна като бившата съпруга на Джони Деп и хубавицата Мера от „Аквамен“, а днес тя е обект на обиди, унижения и негативни коментари в социалните мрежи, които достигнаха невероятни размери.

Целият свят разбра, че Амбър Хърд не е невинна жертва на домашно насилие. Точно обратното. Сега тя официално е лъжкиня и клеветница, осъдена да плати 15 милиона долара на бившия си съпруг Джони Деп. Най-сочното, трагикомично, мътно и кърваво холивудско дело в историята слага край и на феминисткото движение #MeToo, прочуло се със слогана “Вярвай на всички жени”. Амбър бе едно от лицата на това движение. Днес тя е негова убийца.

В продължение на няколко години актрисата се представя за жертва на домашно насилие по време на краткия си брак с Джони Деп. Актьорът твърдеше, че Хърд лъже, а жертвата е той. След няколко седмици на брутални свидетелски показания, журито реши, че той е бил прав. Хърд не е тотална губеща и печели 2 милиона обезщетение, заради думи на адвокатите на Деп, че била измислила всичко. Но Джони печели 15 милиона. От тях 5 милиона са наказателни щети, но заради правилата на щата Вирджиния максималната реална сума, която може да се дължи и плати по този параграф е 350 хиляди долара.

Като теглим чертата става ясно, че Амбър в крайна сметка дължи малко над 8 милиона долара на бившия си съпруг. Нейната защита твърди, че тя няма тези пари. Но никой вече не вярва на Амбър.

Хърд е красива, но опасна анаконда от Остин, Тексас. Тя постига своите цели и оставя след себе си разрушени репутации. Но сега може би най-накрая ще трябва да плати цената. Освен ако не намери поредния меценат, готов да се разпише и под тази нейна сочна сметка. Тя вече имаше афера с най-богатия мъж на планетата Илон Мъск. Но той се измъкна.

В хода на делото излязоха детайли за начина на живот и битката на Деп с всякакви субстанции, за свирепите семейни скандали с Амбър, пропити съвсем буквално с кръв, кокаин и алкохол. Амбър Хърд заяви в показанията си, че Деп се превръщал в своето ревниво алтер его “Чудовището”, като прекали с алкохола и наркотиците. Според нея той често я заплашвал с убийство, душил я, биел я, ритал я. Деп каза пред съда, че никога не е проявявал насилие към бившата си съпруга. Той твърди, че загубил върха на пръста си, след като тя го замерила с бутилка водка по време на жесток скандал в Австралия.

Две години актьорът се опитваше да докаже, че всъщност през цялото време той е бил жертва на психически и физически тормоз от страна на Амбър Хърд, с която се разведе през 2017-а. Везните на общественото мнение се наклониха срещу актрисата, след появата на аудио записи, в които Хърд признава, че е удряла Деп многократно и му се подиграва, казвайки му, че никой няма да повярва на един мъж.

Делото на Джони срещу Амбър премина във взаимно замеряне с кал и обвинения, предавани по телевизията и следени от милиони хора на живо.

Двамата се срещнаха в съдебната зала във Вирджиния без да разменят и дума. Бивш семеен консултант на двойката свидетелства, че те са имали “връзка на взаимно насилие”. Амбър идвала със синини и се оплаквала от Джони. Той пък описвал как тя редовно го удря, унижава манипулира и доминира.

Статията, публикувана преди няколко дни в „NYT“, засяга темата за омразата към Амбър Хърд и също така заключава, че огромното количество омраза, насочена към нея в публичното пространство, идва заради многото профили в TikTok и YouTube, които се фокусират върху случая Деп-Хърд.

„Ако следите процеса в социалните мрежи, е малко вероятно да срещнете нещо положително за Амбър Хърд“, съобщава „NYT“.

Амбър Хърд процес

Негативните коментари за Амбър Хърд, които сега са милиони, бяха повлияни и от факта, че процесът се излъчваше на живо в YouTube и че всички потребители можеха да обсъждат видяното, а наблюдателите сами си съставиха мнение по случая, въпреки че не биха могли да повлияят на резултата от процеса.

Че Амбър е събрала милиони „хейтъри“ през последните седмици се доказва от петицията, която беше лансирана за оттеглянето на ролята й в „Аквамен 2“.

До момента 4 558 086 души са подписали петицията ролята на Хърд да бъде оттеглена от филма, а екипът, който стартира петицията, има за цел да събере 6 милиона подписа.

Амбър Хърд, от жена с най-красивото лице в света и активистка за правата на жените, се превърна в една от най-мразените жени в Холивуд само за няколко години, а ако четете коментари онлайн, тя е и една от най-мразените жени в света.

Жалко, но факт!

 
Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text