img

Бюстието и бодито секси бельо ли са?

/
/
/
67 Views

Никога не се знае кога красивото бельо може да ни бъде от полза. Затова то задължително трябва да присъства в гардероба на една дама.

Напоследък на мода се завърнаха артикули като бодита, бюстиета и корсети. Използват се както като бельо, така и като елемент от ежедневното облекло. Все по-често възниква въпросът за тези, които купуват бельо, как да носят боди. Ето защо има смисъл да разкрием някои основни приложения:

Красивото боди може да се носи като бельо. Тази опция ще е подходяща за студено време. Ако това е гладко боди, без орнаменти и други декорации, може да се носи под дрехите. Ако решите да си купите красиво дантелено или мрежесто боди, ще създадете предизвикателна визия. Такъв модел боди изглежда просто мегасекси.

Бодитата също са много актуални за създаване на бизнес визия. Можете да комбинирате с пола, панталон или шорти. Ако имате красива слаба фигура, можете да носите боди в чист вид. А ако не желаете да акцентирате върху горната част на тялото, препоръчително е бодито да се комбинира със сако или болеро.

Как да носим бюстиета и корсети?

Бюстиетата и корсетите изглеждат чудесно като част от ежедневното облекло, както и като бельо. В първия случай, добавят пикантност към външния вид, а във втория – правят фигурата по-женствена.

Висококачественият корсет е способен визуално да стесни талията, да стегне корема и да направи бедрата по-кръгли. Дори и фигурата ви да не се доближава до тази на пясъчен часовник, можете лесно да направите желаните форми благодарение на корсета. Просто регулираме нивото на стягане и правим фигурата си още по-изкусителна.

Връщайки се към въпроса какво да носим под корсета като бельо, може да се насладите на огромно разнообразие от опции. Всяка дреха може да бъде с акцент върху талията. Между другото, трябва да се има предвид, че когато носим корсети бедрата и гърдите изглеждат великолепно. Можем спокойно да се съсредоточим върху тях и да помислим как да носим любимото секси бельо, съчетавайки го с корсет.

Всяко бельо може да бъде секси

Не се срамувайте да се потърсите консултация с професионалист. Ако изберете правилния модел луксозно бельо, изработено от качествена материя и в точния размер – то ще ви стои секси. Някои дами избират да съчетаят красотата и удобството в красива сатенена нощница или луксозен домашен халат.

Всяка дама има свой собствен стил и предпочитания и затова съществуват много различни модели и комбинации. В случай, че корсетите и бодитата се разминават са вашето виждане за еротично бельо, заложете на луксозните дантелени комплекти от сутиен с бикини или прашки. А за най-специалните случаи пригответе нещо дръзко и оскъдно.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text