img

Близнаци проплакаха в семейството на Камата

/
/
/
207 Views

Радостна вест долетя от семейството на футболната легенда Христо Стоичков, разбра Swoman. Неговата племенница роди и Камата е станал чичо на близнаци, пише „България Днес“, позовавайки се на информация от свои източници. 

Щастливата баба е Петя, сестрата на Стоичков. Тя вече има едно внуче, което се роди през 2016 година, а сега се радва на две нови попълнения в голямата рода на Стоичков.

Интересното е, че близначетата са се родили на 21 ноември, когато рожден ден има и Цанко Стоичков – малкият брат на носителя на „3латната топка“ за 1994 година. Самият Цанко потвърди новината на „България Днес“ и не скри, че е много щастлив.

„Празникът ми стана троен! Освен рожден ден и празник на християнското семейство за подарък ми се родиха близнаци. Дълбок поклон към всички вас! Аз вече живея по други правила. Моля се за всички вас, на последно място съм аз“, споделя Цанко Стоичков, който от известно време емигрира да живее в Германия.

Поводите за празненства в семейство Стоичкови този месец започнаха още на 13 ноември, когато Пенка – майката на Ицо, почерпи за рожден ден. Сега тя има още две правнучета и отново се стяга за почерпка в село Ясно поле, където живее.

Същевременно Христо Стоичков не успя да донесе късмет на Лионел Меси и Аржентина, които загyбиха сензационно от Саудитска Арабия с 1:2. Камата пожела успех на Лео часове преди сблъсъка, но след последния съдийски сигнал „гаучосите“ нямаха повод за усмивки.

„Пожелавам успех на моя приятел Лео Меси! Неговата Аржентина ще е една от най-интересните на Мондиала! Радвам се, че „Историята“ ми на испански е в ръцете му!“, написа Ицо Стоичков.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text