img

Борисов: Една дупка на АМ „Тракия“ няма изкърпена, една мантинела няма сменена

/
/
/
447 Views

Няма привнесена инфлация, има привнесено правителство. Това каза днес в Нова Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който бе в града, за да поздрави новоизбраният кмет от ГЕРБ на общината Галя Захариева. По думите му българското население е обедняло с 35 млрд. от инфлацията.

Няма нито една причина, заради която да се вдигне инфлацията, посочи той и попита риторично „как може да бъде привнесена инфлация отвън при условие, че България е производител на ток, транзитьор на газ, втора по производство на слънчоглед и други суровини“.

„Една дупка на АМ „Тракия“ няма изкърпена, една мантинела няма сменена. Една велоалея няма изградена, една пешеходна пътека няма боядисана. Година и половина пълен застой, а ТИР след ТИР по магистралите. Това ще влезе м учебниците по строителство, как без да се поддържа една инфраструктура, тя все още удържа“, каза Борисов.

Той допълни, че депутатите на ГЕРБ ще внесат утре предложение за смесено гласуване „с хартиени бюлетини и с машини, за да се вдигне избирателната активност. В момента партии с по 5% – 6% подкрепа преговарят за кабинет, което е гротескно“, коментира Борисов.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text