img

Чай от две съставки за топене на килограми и изхвърляне на токсини: Облекчава чувството на глад, пречиства организма

/
/
/
97 Views

В публикувано проучване изследователи от Държавния университет в Охайо установиха, че консумацията на зелен чай може да подобри здравето на хората чрез понижаване на кръвната захар и подобряване на функцията на червата.

Не е изненада, че това не е първият път, когато учените изтъкват ползите от пиенето на този здравословен чай.

Предишни изследвания, свързани с консумацията на зелен чай, доказват, че сърдечната функция се подобрява благодарение на съдържащите се в напитката флавоноиди – антиоксиданти, които могат да намалят LDL лошия холестерол и да подобрят функцията на кръвоносните съдове.

Зеленият чай може също да подобри здравето на мозъка, да подобри настроението, да намали стреса и да подобри качеството на съня. Въпреки това, едно от най-известните предимства на зеления чай е, че тази напитка може да прочисти тялото от токсини.

Още повече са ползите от зеления чай, ако го приготвите по долната рецепта:

зелен чай с мляко

СЪСТАВКИ:

– 1,5 литра нискомаслено мляко;

– 2 супени лъжици зелен чай (не използвайте този от пакетчета).

Сварете млякото, след което изчакайте малко да изстине. Когато температурата на млякото достигне 70 градуса (млякото не трябва да е много горещо), добавете пакетчетата зелен чай. Покрийте и оставете да престои 20 минути. Прецедете, след което можете да консумирате.

Чаят с мляко се усвоява по-добре от организма, тъй като зеленият чай улеснява храносмилането на млякото, докато млякото смекчава ефекта на кофеина.

отслабване

Препоръчително е да приемате по една чаша на всеки два часа през деня, като междувременно пиете негазирана вода.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text