img

Черно-бяла фотография на мис България от 1967 година възхити света – нищо общо с днешните „миски“! (СНИМКИ):

/
/
/
336 Views

Една черно-бяла снимка получи стотици лайкове и споделяния в социалните мрежи, при това – не само у нас, видя Swoman.

Става дума за фотография на носителката на титлата „Мис България“ от далечната 1967 година, която предизвика, меко казано, възхищението на чужденците и гордост у българите.

Коментарите са хиляди, а един от тях гласи:

мис България 1967

„Чудесен начин, с който да запознаем света с България. Стига само са слушали за всичко лошо, което ни се случва, нека да има и хубави искри, които да палят възхищение, а не съжаление.Бранимира Антонова е актриса, която у нас е известна повече като първата „Мис България“ 1967 г.

Кариерата й е много успешна и е наситена с 20 участия в различни български игрални филми и телевизионни новели. Между тях са „Мъже в командировка“ (1969), „Бягство в Ропотамо“ (1973), „Приключенията на Авакум Захов“ (1980) и др.

Бранимира Антонова

Добротата в сърцето на Бранимира е също толкова голяма. Преди много години, когато е била във Франкфурт, посетила дом за възрастни хора – актьори, инженери, професори, където се е грижела за тях.

Бранимира Антонова днес

От там дошло решението да направи такъв дом и в България, за да помага на възрастните хора, които си нямат никого. Желанието й не се осъществило, тъй като тръгнали слухове, че иска да печели пари от това и целите й са всичко друго, но не и чисти.

Въпреки това едно от най-истинските й разбирания за живота е това, че трябва да помага на хората, защото и на нея са й помагали, пише За жената.

Бранимира Антонова

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text