img

Чутовен скандал! Кичка Бодурова извади кирливите ризи на Панайот Панайотов:

/
/
/
281 Views

Две от най-големите и уважавани естрадни звезди у нас, Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, тези дни забъркаха имената си в чутовен скандал, а причината – общ концерт, на който се предполагаше, че трябва да радват почитателите с песните си.

Вместо това обаче се започнаха нападки чрез социалните мрежи, а кой прав, кой крив – преценете сами:

Кичка и Панайот се скараха за концерт, в който трябваше да участват заедно, но по-късно той се отказа, тъй като имал мижав интерес към събитието. Досега Кичка Бодурова запазваше самообладание и не реагира на острите му и неколегиални думи.

Но пределът на търпението й се изчерпа и тя извади на показ шокиращи неща, които хвърлят нова светлина към скандала.

„Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по- голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни , докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие.

Помолих го освен “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам. Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо, но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”.

Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши двама музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина /би трябвало това да го каже в началото/.

Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във Фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право – много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал.

Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред! А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас“, написа Кичка в социалните мрежи и поясни каква е цялата истина за арогантното поведение на Панайот Панайотов.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text