img

Цвети на Криско готова за трето дете: Като машина съм, мога да отгледам 5-6!

/
/
/
1429 Views

Не съм очаквала, че ще го кажа, но искам трето дете! Това сподели Цвети, жената в живота на Криско.

След като красивата стюардеса роди две деца с разлика от година и половина, вече е претръпнала и не се притеснява от още една бременност. Въпреки неминуемите затруднения, свързани с майчинството, килограмите, безсънието и непрекъснатите притеснения, Цвети е готова за още наследници.

„Като минеш през две породени деца, ставаш машина. Мога да отгледам още 5-6“, разкрива Цвети. Признанията красивата половинка на Криско прави напук на постоянните слухове за тяхната раздяла.

Брюнетката посвещава времето си изцяло на Амая и Даниел. Тя не крие, че на моменти майчинството й тежи, особено в моментите, когато няма помощници. Това обаче не я отказва да мечтае за увеличаване на децата в семейството.

Криско не разполага с особено много време, което свободно да може да посвети на децата. Рапърът се старае да помага с каквото може на жена си и да я отменя, но основната му цел е да подсигури бъдещето на отрочетата си. Криско не се спира и поема нонстоп участия из цяла България.

За момента Цветелина Петрова, както е цялото име на жената до рапъра, няма възможност да работи. Въпреки, че професията й липсва, Цвети признава, че връщане назад към безкрайните полети няма.

Благоверната на Криско е наясно, че в даден момент ще бъде принудена да си търси ново поприще, което да може да съчетава с отглеждането на децата си.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text