img

Дара отнесе сериозен хейт заради новото си гадже: „Това дядо ти ли е?!“ (СНИМКИ)

/
/
/
670 Views

Поп-фурията Дара не си губи времето – каквато е на сцената, такава е и в живота, скача от връзка във връзка и граби с пълни шепи от усещанията, които светът й предоставя.

Неотдавнa певицата представи новия мъж до себе си, но това предизвика някои доста противоречиви коментари от страна на феновете.

За разлика от Папи Ханс (който си остава най-известният приятел на Дара), сегашното й гадже няма нищо общо с шоубизнеса, а е аптекар.

Тя го показа за първи път при пътуването си до Холандия.

Дара ново гадже

Засега загадъчният мъж е познат само в социалните мрежи с псевдонима др. Вин, но според почитателите на певицата – е твърде стар за нейните 24 години, които тя даже още не е навършила.

Дара ново гадже

Последваха доста неприятни коментари от рода на: „Това дядо ти ли е?“ и малко по-ласкавото: „Стар, млад – с хубаво гадже се е уредил, така че браво. Не прилича на 31-годишен, ама ген явно.“

След раздялата си с Папи Ханс Дара дълго време не откриваше любовта в никого. Досега. А колко дълго ще продължи този път любовната й авантюра и дали ще прерасне в нещо по-сериозно, само времето ще покаже.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text