img

Дениз и Благовеста от „Ергенът“ направо сдъвкаха Александра в ефир – ето защо са си развалили отношенията с Бонбонова:

/
/
/
217 Views

Знаем, че вече сигурно ви омръзна да слушате за „Ергенът“, но след като шоуто официално приключи, на бял свят излизат доста любопитни подробности, които буквално преобръщат представите ни за Виктор и участничките.

Поредните разкрития направиха две от най-ярките дами, участвали в предаването – Благовеста Бонбонова и финалистката, Дениз Хайрула.

Двете красавици дадоха първото си съвместно интервю пред Натали Трифонова.

Ето какво споделиха по повод тръгването на Александра от формата:

Дениз: „Бях много изненадана, че Алекс се отказа. С Виктория даже не разбрахме какво се случва, тя много се бавеше при Виктор, нещо си говореха. Шокирах се.”

Благовеста: „ Аз пък изобщо не се учудих, очаквах го. Доколкото я познавам, тя си има голямо самочувствие и его и след това със заливането – да, очаквах го.”

Натали Трифонова попита двете участнички дали смятат, че са прекалили с нещо в имението, дали съжаляват за дадена случка или свое поведение.

Дениз:

„Не смятам, че съм прекалила. Имала съм по-остър език към Александра, но това не значи, че тя не си го е заслужила. Смятам, че тя много повече е прекалявала от нас, но просто не е излъчено. Истериите не сте ѝ ги виждали, само една малка част е показана, но тя изпадаше в нервна криза при всеки повод.”

Блага:

„Доста от нещата, свързани с нея, остават скрити и неизлъчени. То излиза, че все едно ние сме ѝ завиждали на нея за нещо, но това не е така. Александра в прав текст ми каза, че аз нямам качествата да ѝ бъда приятел и затова така се развиха отношенията ни.”

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text