img

Деси Цонева: Селянки, младите мъже не ме възбуждат, марш в панелките!

/
/
/
303 Views

Според някои фенки на Деси Цонева хич не й отива да е с Явор Стефанов, който е близо 20 години по-възрастен от нея. След няколко онлайн грубости и нападки Деси Цонева грабна метлата и изтри обидните за нея коментари.

„Защо Вие триете нашите коментари?“, питат я засегнатите от цензурата.

„Защото това си е моят профил и селянки не желая да ми пишат глупости!“, отговаря в типичния си стил Деси Цонева. „Благодаря Ви за комплимента. Щото ние, селянките, се омъжваме за по-млади. Хубав ден на Вас“, отвръщат й.

Но Деси Цонева не е приключила, тя хвърля бомбата: „От 16-годишна не съм имала гадже, което да не е с поне 15 години над мен. Дръжте си ги младите, на мен нито ми харесват, нито ме възбуждат. И както не един път съм казвала: „А сега, обратно в панелката!“.

Десито и издателят Явор Стефанов, който е разведен, се запознават преди пет години на „гръцко море“, припомня Swoman.

Тя попада в нетипичната компания по молба на майка си Мариана Цонева, която я кани да летува в южната ни съседка с Янчо-младши (сина й от първия брак). И се случва като в приказките – любов от пръв поглед, дълги разговори за живота и Вселената, а от година вече официално семейство.

Деси Цонева и Явор СтефановСгодяват се на втората си годишнина в любимия град на Деси Цонева – Флоренция, където в хотелската стая издателят й пада на коляно и я моли за ръката й. „Естествено, че приех веднага. Какво по-хубаво от това!“, споделя Деси. Подписват в скромна отбрана компания, кумове са им шеф Иван Манчев и една от най-близките приятелки на Цонева.

Наскоро Деси Цонева (39) и нейният любим си подариха романтичен вояж за себе си и съпруга си. Поводът за пътуването до столицата на любовта е годишна на двойката, поне така изглежда от кратък пост на внучката на Коста Цонев. Деси Цонева се е изявявала почти на всички шоубизнес поприща, риалити програми, телевизионни предавания, музикални клипове, а сега става ясно, че пуска песен с група „Акага”, чийто клип ще бъде заснет в най-близко бъдеще.

Вторият съпруг на бившата жена на Янчо Таков – младши, е заможния издател на учебници Явор Стефанов. От както е с него Деси е добре финансово подсигурена, затова и вече не се напъва да е постоянно на екран. През последните две години Цонева се е отдала на двете си деца -12-годишният Янчо от първия й брак, и малката Бианка-Димана на 2 годинки, която е от връзката й с Явор.

След раждането Деси сподели, че синът й обикнал сестричката си от пръв поглед и досега не е проявявал ревност. „Много е разбран, изобщо не е правил драми!“, коментира неуморната фурия.

Преди няколко години Деси Цонева имаше връзка също с по-възрастен мъж, но отношенията им пропаднаха с гръм и трясък, когато Деси сама разбра, че той е с нея заради заможната й фамилия, и дори се оплака, че му плащала наема на квартира в София.

По-рано Деси имаше връзка и със зрял и заможен чужденец, но най-известни бяха отношенията й с бившия съпруг Янчо Таков, пише „България Днес„.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text