img

Диона рухна: Случи ми се едно от най-тежките неща – загубих детето си

/
/
/
261 Views

Диона изживя един от най-тежките моменти в живота си, за който няма как да не си спомня цял живот. Изпълнителката, която отскоро прави кариера и в поп фолка, беше на върха на щастието си, след като обяви годеж, а малко след това стана ясно, че очаква и дете.

За нещастие обаче, тя е загубила бебето, скъсала е и с годеника си.

„Случи ми се едно от най-тежките неща – загубих детето си. Случи се в края на март. Много ме разтресе, то ме съкруши, съсипа ме, счупи ме и нямаше кой да ме събере“, сподели самата певица в интервю пред Мон Дьо по Нова телевизия.

В този тежък период изпълнителката е обвинила за случилото се артистичния си образ Диона за всичко. „Осъзнах, че ако Диона я нямаше, това нямаше да се случи. Исках да спра да бъда Диона. Просто исках да се скрия, да се изправя… сглобих се напук на всичко и всички“, добави още тя.

„Случи ми се, защото не бях готова да бъда майка. Това е много повече от това да направиш една песен хит, от една успешна кариера. И е най-трудното. Не бях готова да се откажа от сцената, за да стана майка“, категорична е Диона, която малко преди да загуби бебето къса и с годеника си.

„Разделихме се, защото не преодоляхме това изпитание. Проблемите ни почнаха малко преди да загубя бебето. В следствие на нашата раздяла, получих болки, притеснения и се стигна до тук. Но не обвинявам за случилото се само него, а двама ни“, изповяда се още блондинката.

Връщайки се към най-трудния си момент, тя признава, че е била на косъм от смъртта.

„Имаше момент в който можех да умра, трябваше да ми преливат кръв. Лежах в болница почти две седмици“, признава фурията на сцената. Въпреки, че с приятеля й били много скарани, се срещнали след това и обсъдили случилото се. „Дадохме си сметка, че не сме били готови за тази крачка“, заключава тя и е категорична, че не е готова за ново обвързване./show.blitz.bg

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text