img

Доставяна ли е дрога на Кирил Петков в Министерски съвет?

/
/
/
481 Views

Афера.бг: В Министерския съвет е доставяна дрога, Прокуратурата да покаже записите

„ Категорично в Министерския съвет е доставяна дрога за просто Кико и компания! Настояваме неотложно да бъдат оповестени записите от охранителните камери, които са в Прокуратурата! Няма по-голям публичен интерес от този – да се види ръководят ли България наркозависими лица! “, с това заглавие излиза днешна обява на.

Ето и цялата публикация:

„ На 30.06.2022 единствена АФЕРА написа:

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС И ПРОКУРАТУРАТА! ИМА ДАННИ, ЧЕ ПРЕМИЕРЪТ Е ПОД ВЛИЯНИЕ НА МЕТААМФЕТАМИН „ CRYSTAL “! СПРЕТЕ ТОЗИ ЗАВИСИМ И МЕНТАЛНО РАЗБЪРКАН ЧОВЕК, КОЙТО НИ ВКАРВА ВЪВ ВОЙНА!

Днес, 3 юли 2022, завесата след АФЕРА повдигат в едно и също време в ефира на Българска национална телевизия и bTV:

Тошко Йорданов по Българска национална телевизия:

„ …БСП желаят оставката на шефа на ДАНС и правят мръсната работа на Кирил Петков, който желае оставката на шефа на ДАНС още от месец март или април. И знаете ли за какво? Защото ДАНС позволиха НСО да извади записите от охранителните камери и те са в прокуратурата.

Там има нещо, което изправи Кирил Петков на нокти и той тогава изиска главата на шефа на ДАНС и шефа на НСО и вилня из Министерски съвет. Какво има на записите? Знам слуховете.

Прокуратурата дано извади записите, както извадиха записите за момчетата, които ги биха зад колоните на Министерски съвет. Да се извадят записите да се види кой е влизал и излизал по нощите, какво е носил в Министерски съвет.

Имаше единствено една имитация на Кирил Петков, когато си изтърва нервите, тя беше: „ Аз по този начин по какъв начин ще накарам някой да свидетелства, като се вижда кой влиза и кой излиза?! “ Т.е. някой е влизал вътре, който той не желае да се знае, че е влизал.

Нека тези записи бъдат отворени и оповестени и да се види кой е влизал в Министерски съвет и поради какво. Но Кирил Петков безусловно изпадна в нервност, когато записите бяха предадени от НСО на Прокуратурата и тогава изиска главите на шефовете на НСО и на

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text