img

Дупка кладенец се пръкна по средата на булевард. Само за риба! СНИМКИ

/
/
/
212 Views

За огромна дупка – отворила се по средата на булевард „Христо Ботев“ в град Сливен, споделя разтревожен потребител в социалната мрежа фейсбук.

Създателят на поста във фейсбук пише: „Ние в Сливен си имаме кладенец по средата на бул. „Христо Ботев“!“

От споделените кадри става ясно, че дупката – кратер е с масивни размери, които са предпоставка за възникване на инциденти с превозни средства, преминаващи по булеварда.

От коментарите на другите потребители се разбира, че дупката е на повече от една седмица, а също така, че това не е единичен случай, а има още няколко такива в Сливен: „И в кв. „Клуцохор“ има такива кладенци, аз зная за два – до бл. 19 и бл. 20″, информира Лили Куртева.

Ето и какво гласят другите коментари на възмутените потребители:

„Този кладенец може да се окаже много опасен за околните, трябва да се вземат мерки, сега е кладенец, след няколко дни може да се окаже кратер. Във Сливен самата почва е чакълеста на много места, който е работил на полагане на тръби, много добре знае за какво става въпрос“, пише Илия Митев.

„Риба има ли?“, пита Васил Сивилов.

„Пуснете един голям сом към 80 кг. След няколко дни място ще му е достатъчно голямо“, казва с ирония Илия Митев.

„Едно време (до около 50-те), това е било почти края на града, заедно с ТУ Болница. Нататък всичко е било лозя, градини. Ако не е спукана тръба, е много вероятно да е стар дамар и да е имало кладенец“, обяснява Васил Георгиев

 

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text