img

Дядо Стефан от Пловдив сам отглежда 4-те си внучета, има нужда от нашата помощ

/
/
/
202 Views

Стефан е дядо на четири внучета от град Пловдив и има нужда от нашата подкрепа, разбра Swoman.

Преди 6 месеца четирите прекрасни деца останаха кръгли сираци, след като загубиха своята майка, а малко след това си отиде и тяхната баба.

Днес те са изцяло на грижите на дядо си Стефан, който се бори с всички сили, за да ги отгледа и изучи.

За щастие на семейството е предоставено общинско жилище, което обаче е в окаяно състояние и има спешна нужда от ремонт, за да може децата и дядото да се настанят възможно най-скоро там.

Без помощ обаче, Стефан няма да може да се справи. От „Жилфонд“ нямат свободни майстори и ни информираха, че не могат да осигурят такива по-рано от поне 4 месеца. Семейството не може да си позволи да чака толкова.

Дядо Стефан от Пловдив Спешно имат нужда от средства, за да започне ремонта и септември, преди да започнат училище, децата вече да са се настанили.

Най-малкото от децата, момиченцето, тази есен ще бъде ученичка в първи клас и е много важно ремонтът да е приключил преди началото на учебната година, за да може детето да е спокойно, доколкото е възможно при тяхната тежка житейска ситуация.

Дядо Стефан от Пловдив има нужда от помощСпешно търсим и майстори, материали, а в последствие ще търсим и нови мебели, и обзавеждане.

На първо време е най – важно да бъде сменена вратата на жилището, тъй като е разбита.

Да помогнем на дядо СтефанВсеки, който желае да помогне на Стефан и неговите внучета, да заживеят по – спокойно и щастливо, може да ги подкрепи, чрез сметка:

BG60STSA93000027878362

Банка ДСК/STSABGSF

За Подай ръка ЗПДБ

Основание: Дарение за Подай ръка 05

PayPal:

bg.organizationfbf@gmail.com

Всеки, който желае може да се срещне със Стефан и децата лично, като може да се свърже на: 0893-025-067 с фондация Подай ръка Заедно за по-добро бъдеще.

Дарителски кампании

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text