img

Една история от 80-те: Как Ставри разбра, че не е баща на децата си

/
/
/
331 Views

Тази трагикомедия се е разиграла през 80-те. Ставри, горд собственик отскоро на червен „Москвич“, пътувал за родното си Хасково след командировка в София, но пътьом качил палава стопаджийка.

Драмата била раздухана от съседка на мъжа, който заразял съпругата си след абсурдната случка.

На „Цариградско шосе“ край Поповица хасковлията качил на стоп млада и красива жена, с която да си бъбри по време на пътуването. Всичко било наред, докато изведнъж на спътничката му ѝ прилошало и тя припаднала. Ужасеният мъж дал мръсна газ на москвича и отвел стопаджийката директно в градската болница на Хасково.

Белята обаче тепърва предстояла. На място в болницата се оказало, че знойната красавица е бременна.

Лекарите се юрнали да поздравяват щастливия татко, за какъвто взели Ставри. Сащисаният мъж успял да изфъфли, че за пръв път видял жената преди няколко часа, когато я прибрал от шосето край Поповица. Вероломната красавица обаче му извъртяла дивен номер, като, усмихвайки се, казала: „Ти си таткото!“.

Съмнението можело да се изчисти само с ДНК тест, който отнел една седмица, през която Ставри станал на пух и прах от ревнивата си съпруга, с която имали две дъщери и син.

Развръзката дошла, когато от болницата извикали хасковлията и го успокоили: „Определено не сте бащата. Няма как, вие сте стерилен“.

И докато отпаднало обвинението за бременната стопаджийка, на преден план изникнал екзистенциалният въпрос – кой е баща на децата му. В крайна сметка отчаяният човечец се видял принуден да зареже палавата си жена, чиито изневери лъснали благодарение на непознатата стопаджийка.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text