img

Ексклузивно! Ето го новото гадже на Виктор от „Ергенът“ – голяма красавица е (СНИМКИ):

/
/
/
2147 Views

Финалът на риалитито „Ергенът“ още се обсъжда в социалните мрежи, нищо, че предаването приключи преди почти две седмици.

За мнозина фактът, че Виктор Стоянов и Александра Гърдева бяха засичани нееднократно заедно още преди големия финал бе сигурен знак, че нещата между двамата са потръгнали и вече са двойка.

Да, ама не! Както вчера писахме в „Swoman„, от известно време е настъпило охлаждане в отношенията им, може би дори разрив, съдейки по това, че Алекс и Виктор са престанали да се следват в социалните мрежи.

А причината е най-очевидната – Стоянов си има ново гадже!

Хора от обкръжението на „ергена“ разкриват, че той наистина е срещнал любовта, но не и сред момичетата в шоуто, на които раздаваше щедро целувките си. Приятелката му е на 25 години, казва се Мария Тарашманова и се изявява като инфлуенсърка и влогърка, пише hotnews.bg.

Мария Тарашманова

Тя обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви кадри от преживяванията си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, често обикалят и из България в обща компания. Прави впечатление, че те си харесват взаимно снимките в инстаграм, но според запознати все още не искали да се разкриват публично като двойка.

Виктор Стоянов гадже

Ергенът изчаквал шумът около него да стигне и чак тогава да представи новата си изгора, отбелязва Уикенд. Интересна подробност е, че влюбените са започнали авантюра още преди снимките на предаването, ала заминаването на Стоянов за Турция ги отдалечило.

Мария снимки

Той вече бил подписал договор и реклами с негово участие даже вървели по телевизията, така че нямало накъде да мърда.

Мария не била особено щастлива от този факт, ала се надявала, че Виктор ще си тръгне без дама, както и се случило впоследствие. Инструкторът бързо установил, че с победителката Капитонова нямат допирни точки, и се върнал при тръпката си Тарашманова, която го приела с отворени обятия. Мария подкрепяла с две ръце всяко негово начинание.

Според запознати крехката блондинка била много внимателна и проявявала разбиране към Стоянов и внезапно връхлетялата го слава, а той имал нужда точно от такава жена до себе си.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text