img

Емилия разчувства мрежата с тези думи за Денис Теофиков

/
/
/
436 Views

Фолк звездата Емилия има четири дуета с вече покойния си колега Денис Теофиков. Два от тях представи след трагичния инцидент с момчето, което всички сочеха за най-голямата бъдеща звезда на България.

На Великден се навършиха шест месеца от смъртта на талантливото момче, а Емилия не остана безучастна и разплака мрежата с думите си.

„На Великден се навършиха шест месеца от смъртта на Денис. Музиката ни свързваше…и още е така. Поклон пред паметта му“, написа Емилия на стори в Инстаграм.

На певицата й е много тежко, че не е успяла да си вземе последно сбогом с него. Припомняме, че когато се случи инцидента с Денис, Емилия беше бременна и по непотвърдена информация имала известни затруднения с износването на плода. Заради това не успя да се появи в гробищния парк, където пък беше нейният любим Жорж Башур.

Последните два дуета на Емилия и Денис се радват на значителен интерес и много техни колеги вече пеят парчетата по време на участия. Жалко, че никога няма да видим Денис отново на сцената, където да запее с уникалния си глас. Завинаги ще остане в сърцата на феновете си с песните, които успя да създаде приживе.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text