img

„Ергенът“ проговори за промяната в личния си живот

/
/
/
224 Views

Виктор Стоянов, познат на всички като „Ергенът“ от най-романтичното риалити, сподели пред bTV за почивката си в Париж, както и за предстоящото му участие в театрално турне из страната.

„В Париж беше чудесно! Бях си взел четири чифта обувки, но толкова много ходихме, за да разглеждаме, че ми излязоха мазоли на краката. Бях с майка, с братята ми и с още някои хора“ – сподели с усмивка Виктор, визирайки приятелката си.

Той призна, че вече не е ерген.

„Не съм сгоден, нямам халка, но съм щастлив. Не мога да кажа, че приятелката ми е по-добра от 22-те участнички в „Ергенът“. Може би е по-подходяща за мен. Това е жената, от която имам нужда, но не искам да споделям повече. Много грешни неща се пишат в някои сайтове, други са на прав път, но искам да запазя щастието за себе си“, каза Виктор.

Той призна, че в началото славата и вниманието към него са били шокиращи. Не е можел да отиде до магазина, без да го спрат или снимат.

„Никакво лично пространство нямах. Сега в Париж беше много по-спокойно, защото българите са по-малко и се чувствах в уединение“, разказа той.

Виктор Стоянов уточни, че церемонията в риалитито за раздаване на розите често е отнемала повече от час.

„Напрежението е голямо! Всяка дама чака да чуе името си и не знаеш дали няма да й разбиеш сърцето“ – сподели Виктор.

На него му предстои участие в лятното турне на „Ексклузивна актьорска вечер“. В спектакъла участват Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов, както и певицата Мария Илиева.

Турнето започва със спектакли на 16 юли в Пловдив и на 18-ти във Варна. То ще мине през 11 града, като Виктор ще бъде водещ, но не само.

„От дете си мечтаех да се занимавам с музика“, призна той в края на разговора с Петя Дикова.

В същотo време, Виктор Стоянов и приятелката му Мария най-сетне се показаха за първи път заедно в социалните мрежи, пише Hotnews.bg.

След като няколко пъти съобщи в интервюта, че е влюбен в жена, с която се запознал преди снимките на предаването. „Ергенът“ позира със своята любима, за да направи реклама на поредното събитие, което тя организира. Травъл блокърката Мария Тарашманова, на 25 години обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви кадри от преживяванията си в социалната мрежа. Неотдавна с Виктор са били заедно в Нидерландия, често обикалят и из България в обща компания.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text