img

Ето как се разкрасяват младоликите корейки (стара корейска формула): 7 дни = 10 години по-млада кожа!

/
/
/
302 Views

Кожата е най-големият предател на възрастта – годините оставят своя отпечатък върху нея и с времето се появяват бръчки, линии и тъмни пигментни петна, чиято честота се увеличава с годините.

Естествено, начинът на живот, който водим, също оказва своето влияние върху състоянието на кожата ни – пушенето, недостатъчният сън, стресът, вредните навици – всичко това са фактори, които могат да забързат процеса на стареене.

Ще кажете – на пазара има хиляди кремове, маски, лосиони и масла, които гарантират премахване на несъвършенствата, бръчките и петната.

Невинаги обаче можем да си ги позволим, а действието на много от тях е спорно, понякога пък се опасяваме, че те съдържат синтетични вещества, които може по-скоро да навредят, отколкото да помогнат на кожата ни.

От Swoman ви предлагаме да заложим на естествените методи за подмладяване на кожата и премахване на бръчките, като тази стара корейска формула, която обещава да ви подмлади с десет години за 7 дни!

Разбира се, не можем да очакваме чудеса за толкова кратко време, но ефектът ще е видим още след първото използване – в това поне може да се убедите!

зряла кожа

И така – ето необходимите съставки за тази корейска маска за подмладяване:

  • 1 яйце
  • зехтин
  • кокосово масло (течно)
  • пчелен мед

Приготвяне:

Отделете жълтъка от белтъка на яйцето (ще използваме само жълтъка). Добавете чаена лъжичка натурален зехтин. Добавете чаена лъжичка кокосово масло. Накрая прибавете 1 супена лъжица органичен мед.

Разбъркайте хубаво съставките с лъжица, докато се получи гладка и равномерна смес.

корейска маска

Нанесете с плоска, мека четка сместа върху кожата на лицето (а може и върху ръцете си, ако кожата там има възрастови изменения).

маска за ръце

Изчакайте маската да изсъхне хубаво, след което отстранете маската с хладка (не гореща!) вода и накрая наплискайте лицето със студена вода, за да затворите порите.

Нанасяйте маската ежедневно в продължение на 7 дни (една седмица), най-добре – преди лягане.

В края на лечението ще забележите резултата – по-стегната и гладка кожа, върху която петната и неравностите са значително намалели.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text