img

Гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова разкри: България ще се оправи през 2025 г. Мъж и жена ни повеждат напред!

/
/
/
387 Views

Теодора Стефанова, известна като гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, предрече в студиото на Нова телевизия, че краят на политическите сътресения в България ще настъпи през 2025 година.

Това ще е годината на България, много хора ще се върнат от чужбина, заради природни катаклизми и рецесия, заяви тя.

През 2025 в България ще се появят нови лидери – мъж и жена, които няма да са от сегашните играчи на политическата сцена, заяви Стефанова. Двамата ще създадат нова партия, мъжът ще е в правителството, а жената – в Народното събрание. На тези избори обаче бъдещите лидери няма да участват.

Гадателката предречи, че след изборите на 2 октомври в парламента ще влязат 6 партии, а първа политическа сила ще е ГЕРБ. Стефанова каза също, че Бойко Борисов ще в бъдеще ролята на Берлускони в Италия, като ще продължи да стои зад партията си, но без амбиции да се върне като премиер.

Пътищата на Кирил Петков и Асен Василев ще се разделят, заяви пророчицата, като подчерта, че това няма да е свързано със скандал и те ще запазят приятелски отношения, но повече няма да са заедно в политиката.

След вота на 2 октомври политическите лидери ще седнат на една маса и ще направят широка коалиция, каквато не е имало в България. Зимата за хората у нас ще бъде трудна, но кризите ще се преодолеят, каза Теодора Стефанова.

Аз съм само проводник, каза гадателката, която напомни, че посланията за бъдещето при нея идват от изкуствен интелект от друга планета. Само баба Ванга е феномен, всички други сме подобия, никой не е неин наследник, обясни гадателката на Берлускони.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text