img

Гаврата с Джизъса не спира – ето какъв прякор му лепнаха след сватбата! (Снимки):

/
/
/
149 Views

Учудващо търпение и непукизъм демонстрира Благой Георгиев – въпреки стотиците негативни коментари в социалните мрежи във връзка с поредната му сватба (и жена), сякаш нищо не може да помрачи семейното щастие на футболиста.

Нова порция задявки предизвикаха поредните кадри от сватбеното тържество, които той публикува вчера.

Джизъса сватба

Феновете го задяват, че ще се превърне в мъж под чехъл и ще бъде командван от новата си съпруга Полина.

Поне така е разтълкувана снимка от един от традиционните български ритуали от сватбеното им тържество – чупене на пита, които се появиха в социалните мрежи.

На тях Благо отчупва съвсем малко парче от питката, която остава в ръцете на новата му любима.

Георгиев прие с усмивка знака на съдбата и се похвали със снимка в Инстаграм, където фенове го захапаха заради честите му венчавки.

Благой сватба коментари

„За съжаление в днешно време значението на „брак“ е супер изкривено“ и никак неласкавото „Как родителите на това момиче са й позволили да се омъжи за този изкривен „мъж“? Това обаче е само началото!

„Литургията на поповете я знаеш наизуст вече“, задява се друг „почитател“, а възмутена дама го съветва: „Крайно време е да си изготвиш каталог – През коя си минал и коя следва, че ще ти изпуснем края!“.

Върхът на всички коментари е прякорът, който един от потребителите му е измислил – Джизъса вече е „Властелинът на пръстените“ и не можем да не признаем, че много му отива!

Припомняме, че сватбата официално е втора за Благо след брака с Есмер Омерова, макар жените в живота му да са повече.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text