img

Гергана от „Ергенът“ настъпи Капитонова по мазола – вижте как й се подигра (Снимки):

/
/
/
343 Views

Дрязгите между участничките в първия сезон на „Ергенът“ продължават с пълна сила, нищо, че шоуто отдавна приключи. И макар Виктор да избра победителка в шоуто, лагерите, които се оформиха по време на предаването, продължават да се „плюят“ в социалните мрежи.

Вчера ви показахме „отровното трио“ на шоуто, Виктория, Дениз и Людмила, които бяха на женски уикенд в Монте Карло. Сега обаче дама от противниковия отбор, чаровната Гергана Стаменова попадна в полезрението на медиите, като реши да настъпи Виктория Капитонова по болното ѝ място.

Рускинята стана за смях и основен обект на подигравки, които захрани Гери.

Любопитно видео пусна Гери Стаменова в профила си в най-нашумялата мрежа ТикТок. След като изкара шеметен работен уикенд, в който бе специален гост на откриването на летния сезон в Слънчев Бряг, Гери остана на родното Черноморие за заслужена почивка.

Гергана Стаменова бански

В едно от последните видеа, които публикува в ТикТок профила си Гери си направи жестока подигравка на гърба на Виктория. Тя показва изискан и скъп Ролекс, а в глас зад кадър Гери обявява, че часовникът е специален подарък за най-оплюваната победителка в риалити формат у нас до този момент. В шоуто Виктория не спираше да повтаря, че иска да получи именно такъв подарък от някой мъж.

Стаменова ролексБдителни наблюдатели веднага отбелязаха, че това няма как да е истина, тъй като часовникът е мъжки. Видеото повдигна редица въпроси сред феновете на красивата певица.

„Да не е от Илиянци?“, „Е, ти ѝ разби всички мечти?“, „Реплика!“ – бяха само част от коментарите под видеото на Гери.

Виктория все още не е отговорила на ироничното видео, не става ясно и за кого наистина е предназначен луксозният аксесоар.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text