img

Хороскопът на шаман Карагай за юли-Овните да слушат сърцето си, Близнаците имат благоприятен период

/
/
/
291 Views

Юли 2022 е доста натоварен месец, чието начало е белязано от взаимодействието на две враждуващи планети – Марс и Плутон. Те са отговорни за различни катаклизми, кризи и военни действия, които ще се случат този месец и ще създадат тревожна атмосфера.

Шаман Карагай разказа какво очаква представителите на различните зодиакални знаци през юли и как да балансират състоянието си, без да се поддават на депресия и нервни сривове.

Овен

Основният съвет към Овните е да слушат сърцето си и да се доверяват на интуицията си. Само вашето вътрешно „Аз“ може да определи правилните насоки. Вслушвайки се в себе си, поемайте смело нови начала, правете големи покупки и инвестирайте в развитие.

Телец

Телецът може да има неразбиране на случващото се и вътрешни конфликти, които ще нарастват всеки ден. Не трябва да прогонвате тревожните мисли от себе си или да забивате проблема навътре. Много по-добре е да намерите мъдър човек във вашата среда, с когото можете да общувате, да споделяте опит, да слушате съветите му.

Близнаци

Близнаците имат благоприятен период за активен бизнес, пътувания на дълги разстояния и нови начала. Можете да правите всичко, което ви интересува и да успеете в него. Звездите ще са благосклонни към вас и тревожните събития ще отминат, без да засегнат душата и живота ви.

Рак

Раците през юли трябва да се вслушват в съветите на по-опитни хора, за да не сгрешат. Ще ви бъде лесно да научите и усвоите нещо ново, да преструктурирате ежедневието или работния си процес, но не трябва да започвате ремонти в дома през този месец.

Лъв

Лъвовете трябва да спрат да изискват нещо повече от съдбата, опитайте се да бъдете благодарни за това, което имате. Правилната позиция ще ви позволи да погледнете на света с напълно различни очи и да промените приоритетите си. Това ще ви е само от полза. Постарайте се да довършите започнатата работа през юли и да се настроите на лятната ваканция.

Дева

През юли Девата може да почувства умора поради морално и нервно претоварване. И тъй като спокойният живот все още е далеч, трябва да се опитате да си починете добре това лято. Включете се в планиране на ваканция и проучване на маршрута – очакването на интересни събития ще помогне за намаляване на стреса.

Везни

За Везни има благоприятен период, през който можете да отидете на пътешествие, да правите ремонти у дома или да се увлечете по интересен бизнес. В личния ви живот са възможни положителни промени, начало на нови отношения или хармонизиране на стари, в които са допуснати грешки и сте искали да ги коригирате.

Скорпион

Сега за Скорпиона е много важно да контролира емоциите си и да внимава в думите си. Дума, изречена не на място или нанесена обида, може да остави неприятен привкус в душата на любим човек и да причини прекъсване на отношенията. Юли е благоприятно време за ремонти и парични сделки.

Стрелец

За Стрелците е важно да се настроят на положителното и да обръщат повече внимание на близките си. Ново хоби, на което обръщате внимание, може да получи благоприятно развитие и да се превърне в допълнителен източник на доходи за вас.

Козирог

По-добре е Козирогът да прекара този месец сам или със семейството, занимавайки се с някакъв спокоен бизнес, който не изисква нервно и физическо натоварване. Опитайте се да се съсредоточите върху дейността си, не се поддавайте на негативни мисли и не забравяйте за уелнес процедурите.

Водолей

През юли Водолеите ще потънат в работа. Не трябва да започвате нищо ново, защото именно усъвършенстването и завършването на стари проекти ще ви позволи да подобрите финансовото си състояние и да достигнете ново ниво на доходи.

Риби

Рибите планират положителни промени в личния си живот. Нови срещи, запознанства, романтични срещи ще повлияят благоприятно на вашето настроение и външен вид. Ще искате да промените имиджа си и можете да го направите много добре.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text