img

Христо Калоферов с тайна сватба и тайно бебе! Ето съпругата му (+защо ги крие) (Снимка):

/
/
/
514 Views

Едно от най-популярните лица от екрана на Нова ТВ, водещият на новините  Христо Калоферов, е изключително потаен, що се отнася до личния му живот, видя Swoman.

Дори в профила си в Инстаграм той изключително рядко си позволява да публикува снимки, които по някакъв начин биха дали насока на феновете относно интимните му отношения или семейството.

Сега отново по косвени „улики“ стана ясно, че новинарят е  сключил брак на тайна церемония пред най-близките си хора. В социалните мрежи новинарят публикува снимка на ръцете им, на която се вижда ясно брачната му халка.

Христо Калоферов халка

Калоферов има 2-годишен син от предишна връзка, но журналистът така и не разкрива коя е настоящата дама на сърцето му. Той единствено си позволява да публикува откъслечни кадри от раждането на детето и фото с брачни халки, с които още повече събужда любопитството на феновете.

Когато се роди синът му, кръстен на него – Христо, той пусна единствено снимка на бебешко краче. Именно тя убеди почитателите му, че е станал татко за втори път. Новината обаче така и не бе потвърдена. Навръх Великден тази година пък публикува фото, на което държи ръката на сина си и жена си. Вижда се брачна халка.

Според упорития слух Калоферов има връзка с популярната фотографка от Нова тв Красена Ангелова.

Татуираната красавица също е потайна в социалните мрежи и публикува единствено снимки от работата си. В социалните мрежи няма данни да е станала майка или да е омъжена, макар още през 2017 г. да се заговори, че новинарят й предложил брак.

Христо Калоферов и Красена

Според запознати Калоферов бил изключително суеверен и затова предпочитал да запази личния си живот в тайна. Той смятал, че сред близките и роднини си има хора с лоши очи, които могат да му навредят.

Припомняме, че тв водещият научава истината за мистериозната смърт на баща си едва 18-годишен, пише „Минаха години“. Братът на дядо му убил баща му, когато Христо е едва на 3 г., след пиянска свада на строежа на нова къща. Тъй като чичото бил носител на званието „борец против фашизма и капитализма“, излежава присъда от няколко месеца.

За разлика от колегата си Ники Дойнов, който мина под венчилото миналата година навръх Еньовден в бутикова винарна в Ивайловград с десетки гости, Калоферов не искал за сватбата му да се разбира публично. Той предпочел жената до него и вече официална негова съпруга да остане анонимна и да не се превръща в обект на публичен интерес.

Същото желание имал и по отношение на сина им Христо, който се роди преди 2 години. Откакто е под светлините на прожекторите, тв водещият пази личния си живот и не публикува снимки с жени, с изключение на тези с колежките му от телевизията и със сестра му.

Стефка носи различна фамилия и няма визуална прилика с батко си. Тя е дете от втория брак на майката на Калоферов, но макар да са от различни бащи, двамата с Христо са изключително близки, пише За жената.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text