img

Хубавата Мирослава от „Игри на волята“ показа палата – леле, в какъв лукс живее! (СНИМКИ)

/
/
/
352 Views

Зрителите на “Игри на волята“ със сигурност си спомнят една от най-красивите участнички тази година – Мирослава. Брюнетката, за която се говореше, че разполага с милиони, успя да спечели сърцата на съотборници и хората пред екраните, успя да се превърне в успешен инфлуенсър след отпадането си от предаването, а сега е на път да стане и влогър.

Брюнетката скоро откри собствен Ютюб канал, където няма да се занимава с обикновени реклами, подобно на нашенските влогъри, а ще се представя като успешна домакиня, ще бъде и водеща.

Мира ще кани гости в луксозния си дом и там ще готвят ястия заедно. Но акцентът няма да са уменията в кухнята, а кулинарията ще ги сближава и предразполага към откровени разговори.

Първи от звездите гости бе Куков. Който напусна шоуто на ранен етап, но стана емблематичен герой на „Игрите“ в 4-ия сезон.

Мирослава и Куков сготвиха заедно родопски пататник. Красавицата, която е от този край, показа как се точат домашни кори. Но и той показа завидни умения. Това, което направи впечатление на всички обаче, е модерната обстановка в дома на Мирослава .

Мирослава къща

Кухнята на Мира е решена в монохромни тонове, които в момента са на почит из Европа, модерни са и в Щатите.  Обзаведена е с дизайнерски шкафове, но това, което се набива на очи са готварските уреди, които са вградени и  кухненските плотове в черно.

Мирослава Игри на волята дом

Дневната с трапезария е в стила на кухнята, но там са вкарани  бели елементи, които я правят да  изглежда още по-луксозно.

Наред стаята се кипри голяма трапезна маса, удобна за разточителните угощения. Куков обаче като специалист, нали е ландшафтен архитект имаше забележка  към домакинята.  Той я посъветва да освежи дома си, като вкара повече цветя  и жива растителност в палата си.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text