Инфо за Swoman

/
0 Views
Екипът на SWOMAN е изграден изцяло от професионалисти, доказали се в сферата на медийното интернет пространство.

Ние ще ви информираме за най-важните новини от България и света, но в същото време, в нашият интернет портал можете да намерите много здравни, полезни, забавни и поучителни публикации от всички области на живота. Ще откриете много полезни съвети, изпитани кулинарни рецепти, заветите на нашите баби, както и истински истории от живота.

Екипът ни се състои от:

Цветан Славчев – собственик / администратор

Натали Славова – собственик / администратор

Теодор Димитров – графичен дизайн

Васил Милойков – техническа поддръжка

Нашата мисия:

Ние от Swoman имаме мисия да информираме будните граждани от и цялата страна, а и извън нея, като за целта ще Ви предлагаме само и единствено обективни новини и анализи за всичко, което се случва в нашата държава. Залагаме на иновативни решения в областта на интернет пространството, както и на пълна прозрачност.

Винаги можете да се свържете с нас, за да подадете сигнал за нередност или за нещо, което ви е направило впечатление. Нашият екип е отворен за нови предложения и ще се стремим да отговорим на всички Ваши въпроси.

Проверка на фактите:

Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@swoman.eu, в коментарите под публикацията, която Ви е направила грешно впечатление или през формата за контакт. Ще обърнем внимание на всички!

Важно:

Всички посетители на Swoman автоматично се съгласяват с общите правила на сайта и трябва сами да се запознаят с тях. Екипът ни не носи отговорност за мненията и коментарите на потребителите.

Съдържанието на Swoman и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на Swoman, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след одобрение на член от екипа, като е задължително да посочвате източник и автор с добавяне на хиперлинк към Swoman.eu

 

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели
It is main inner container footer text