img

Иво Сиромахов пак се подигра със Слави Трифонов и ИТН

/
/
/
492 Views

„Значи македонци в космоса може, а в ЕС не може. Не ме разбирайте погрешно. Аз категорично подкрепям българо-македонската космическа програма“. Това написа в страницата си във фейсбук писателят и водещ на „Шоуто на Слави“ Иво Сиромахов.

Краткият и ироничен коментар си има своята предистория.

Миналата година, след парламентарните избори през юли, шоуменът и председател на ИТН Слави Трифонов, изненада всички българи като предложи, меко казано спорни лица за министри на правителство на малцинството на около 65 депутати. Също така в изявлението си той каза, че ще изпрати един северномакедонец в Космоса заедно с двама българи.

Днес в НС бе прието т.нар. френско предложение за Северна Македония. По този начин Българи де факто „разреши“ на югозападните ни съседи да започнат преговори за ЕС. А ИТН напуснаха коалицията заради Македония. Уж. Тази Македония, която Трифонов опита в началото на годината да размени за отпадането на американските визи и влизане в Шенген.

Иво Сиромахов обича да се изказва кратко и многозначително за действията на депутатите.

Например вчера написа – „Аз не знам кой нормален човек би гласувал за депутати, които отказват да ходят на работа. Очевидно сме много богат народ, щом харчим парите си за заплати на мързеливци“. Това е по повод двата поредни дни, в които депутатите от ГЕРБ, ДПС, ИТН и „Възраждане“ не влизаха в пленарна зала.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text