img

Как се прави Бутилка за пари: МОЩЕН талисман за привличане на богатство

/
/
/
347 Views

Всеки може да създаде силен талисман, който привлича финансово благополучие. Поставя се на уединено място в дома, за да привлече паричен успех  и да ви помогне да забравите за финансовите проблеми. 

Създаването на талисмани със собствените си ръце е голяма отговорност, така че не можете да поемете този процес без твърда вяра, че всичко ще се получи. Много зависи от настроението, така че експертите препоръчват да изберете ден, когато настроението е най-добро. В този случай създаването на талисман, основан на вътрешната ви увереност, ще ви помогне да преодолеете финансовите затруднения.

Как да си направим бутилка за пари?

бутилка пари

За да създадете подобен талисман, първо трябва да изберете правилния контейнер. Най-добре е да изберете тъмнозелена стъклена бутилка с широко гърло и не забравяйте да бъдете чиста. Всички етикети трябва да бъдат премахнати, без да оставят следа.

След като бъде намерен и измит подходящ съд, той трябва да се остави на уединено място за 24 часа, като се постави лъскава монета вътре. Талисманът е най-добре да се създаде през периода, когато Луната е във фаза на растеж (растяща), за да получите първия доход и да внесе богатство в живота възможно най-скоро.

монети евро

Бутилката, която е стояла в къщата през нощта, трябва да бъде напълнена с предмети, символизиращи богатство и заможност. Това могат да бъдат банкноти, изрезки от списания или думи, просто написани на лист хартия. Всякакви асоциации с богатство и пари се поставят в бутилката. След това нанесете върху съдържанието няколко капки масло от пачули, мандарина, кедър, бергамот или лавандула.

Последният щрих е запушалката на бутилката. Може да бъде изработена от зелена или златна тъкан, фолио. Платът се сгъва в плътна тапа и бутилката се затваря плътно с нея.

бутилка за пари

Как се пише талисман за привличане на богатство

Полученият талисман се избърсва с чиста кърпа, навлажнена в изворна или речна вода, като се казва:

„Каня богатството у дома, вземам щастието със собствените си ръце, осмелявам се да преодолея неприятностите. Талисманът започва работата си, привлича пари към мен, отваря пътя към щастието, премахва препятствията“.

бутилка с пари

Такъв талисман се пази през цялата година и след това се изхвърля, като не забравяме да благодарим за услугата. Част от всяка печалба задължително се отделя за спестявания, така че парите никога да не се губят и да се увеличи паричната енергия. След една година талисманът се сменя, като се създава нов по същия принцип.

Важно е да насочите натрупаните пари към основната посока на развитие. Имайте цел – апартамент, образование на децата, нов дом и трупайте спестявания за целта. В противен случай, ако приходите бъдат пропилени, финансовият успех ще се обърне.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text