img

Когато хората видят ангелското ѝ лице ахват, но само почакайте да видите тялото ѝ /СНИМКИ/

/
/
/
501 Views

Лил Джин Со от Сеул, Южна Корея, се занимава активно с фитнес и е постигнала впечатляващи успехи в работата си. Но не всички смятат, че подобно увлечение е добро за момичето.

Лил гради изключително успешна кариера като фитнес модел и тренира други хора. Тя поддържа страница в социалната мрежа, където споделя снимки и постижения с многобройни абонати (а Джин Со има много от тях – цели 94 хиляди).

фитнес-китайка

Лил е известна и е станала популярна с необичайния си външен вид, в който сладко лице и мощно напомпано тяло са невероятно съчетани. На практика през целия си живот фитнесджийката посвещава на спорта: момичето тренира редовно и има невероятно релефни мускули, с които не всеки мъж може да се похвали.

фитнес-тяло

Докато тренира, Лил Джин Со не се щади и не пропуска нито една тренировка. И дори когато момичето не се подготвя за следващото състезание, тя не си позволява да се отпуска. Лил се стреми към върхови постижения и вярва, че все още не е достигнала идеала.

фитнес-азиатка

Неведнъж й се струвало, че целта е постигната, но след това тези мисли изчезвали и моделът отново започва да тренира усилено, натоварвайки се все повече и повече.

Резултатите от работата на корейката са наистина впечатляващи, но феновете на Лил започнаха да се съмняват в това активно желание да на тялото си все повече. Страхуват се, че Джин Со ще се превърне в „батка“ и ще загуби своята привлекателност.

азиатка-фитнес-тяло

Тялото й в напрегнато състояние вече прилича на нагледно пособие по анатомия, а по-натам нещата могат да се влошат още повече. Но засега Лил не възнамерява да спира, въпреки че, може би, някой ден тя ще послуша своите фенове.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text