img

Край! Силвия Петкова и Зоран от „Сървайвър“ се разделиха

/
/
/
257 Views

Актрисата Силвия Петкова и победителят в „Сървайвър“ Зоран Петровски се разделиха. За това разкри самата тя в социалните мрежи. Двамата обаче остават близки приятели, тъй като имат син.

„Внимание, внимание, всички мишки на събрание. За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак… Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син.

Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!“, написа Петкова в социалните мрежи.

За проблеми между тях стана ясно още по времето на „Сървайвър“, когато Зоран се издаде, че е бил на косъм да си изгуби семейството.

След това двамата бяха изключително щастливи на финала на предаването, когато македонецът заслужи голямата награда от 150 000 лева. Силвия и синът им бяха в студиото и се разплакаха при обявяването на името на победителя.

Те бяха заедно около пет години. Преди това се познават дълго време поради общата им работа в различни проекти, тъй като Петровски е режисьор, а Петкова – актриса.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text