img

Любов ли бе да я опишеш! 19-годишен предложи брак на 76-годишната си изгора и тя каза ДА! (Снимки):

/
/
/
13055 Views

Любовта не знае граници – дори когато става въпрос за възрастова разлика от 56 години! Дали чувствата са чисти или има нещо сбъркано в цялата работа, оставяме ви да прецените сами!

Ето и любопитната история:

19-годишният Джузепе Д’Ана от Италия призна, че изпитва силни чувства към 76-годишната си любима и дори й предложи брак. За това пише „Сън“.

Джузепе брак

Джузепе Д’Ана публикува видео в TikTok, на което коленичи на дясното си коляно пред възрастната си дама и я целува.

В същото време жената държи в ръката си куп балони във формата на сърце. От подписа следва, че той я е помолил да се омъжи за него. Младежът публикува и снимка на годежния пръстен.

двойка възрастова разлика

Потребителите на TikTok не одобриха връзката на двойка с 56-годишна възрастова разлика. Някои коментари предполагат, че Джузепе е „мъж под чехъл” или просто иска да му купят Sony PlayStation 5.

баба и внуче

Други коментари предполагат, че на видеото е баба му или прабабата. Младият мъж отрече подобни предположения и потвърди, че е влюбен в 76-годишна жена и наистина ще се оженят.

влюбена двойка

По-рано беше съобщено, че 77-годишната американка от щата Тенеси Алмеда Хардуик се омъжила за 23-годишен мъж две седмици, след като се запознали. Тя се срещнала с бъдещия си съпруг на погребението на сина ѝ.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text