img

Малина шашна с нова визия! Фенове се питат: Това тя ли е?

/
/
/
119 Views

Малина не прилича на себе си, забеляза Swoman!

Малина, чалга дивата от зората на този стил, се направи на съвсем друг човек. Певицата гони шейсетака, но годинките никак, ама никак не й личат. Особено ако говорим за фигурата й, която е една от най-знойните и перфектни в бранша – много по-добра от тези и на младите й колежки. Е, възрастта все пак си казва думата и лицето говори…

Затова явно Малина е решила да се подмлади като прекали дотам, че се показа на феновете си изцяло променена. Веднага започнаха гадания дали е лягала под скалпела, или просто е ползвала любимия на малки и на големи фотошоп.

Като гледаме, по-вероятно е първото, защото разликата във визията й е брутална.

Особено в областта на носа, който по рождение й е доста голям, че и гърбав, а сега е далеч по-тесен и тази гърбица не се вижда. Което навежда на теорията, че Малина е решила да се оперира и да се подмлади като Камелия и като наборката си Есил Дюран (разликата им е няколко лета, Есил е по-младата).

Като говорим за Дюран, при нея операциите са факт и са особено сполучливи. Наскоро телевизията показа записи от младостта й по времето за „Златен Орфей“ и признаваме, че гледката беше шокираща. Младата Есил бе в пъти по-грозновата от сегашната, макар и на годинки.

Есил ДюранИзточник: Клюки

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text