img

Мажд Алгафари скочи на Кирил Петков: Ако я караш така, скоро ти ще излетиш като първа ракета към Зеленския“

/
/
/
444 Views

Мажд Алгафари скочи срещу поредните изказвания на Кирил Петков!

Мажд Алгафари, братът на Нидал Алгафари, попиля Кирил Петков след днешните му фойерверки и патетични изказвания за огромната подкрепа на България към Украйна.

Мажд Алгафари попиля Кирил Петков

Знаем, че по време на посещението на външния украински министър у нас, Петков буквално се разля и размаза от подмазване и натегачество, както го определиха и избухнаха милиони потребители в мрежата. Сред тях бе и Мажд Алгафари, който директно смигна на Кирето, че го чака народен бой…

„Чш, Кире! Я да вземеш да си мериш приказките и да говориш тези глупости за вездесъщата ти подкрепа към Украйна само и единствено от твое име, че да не станем на кълбета, ей!… Верно е, че ти имаш сериозен проблем с изказванията и требе да ти се пишат текстовете, ама айде по-сериозно!

Ясно ли ти е това, което ти думам, че и без това столът ти започна отдавна да изстива. И ако я караш така, скоро ти ще излетиш като първа ракета към Зеленския“, написа Алгафари.

След което напомни на Просто Киро за „умната“ му мисъл, че Русия може да нападне и нас след Украйна.

„Как тогава ще им пращаш оръжия, бре акълия?! Нас после по гол з@дник ли да ни сварят като ни „нападнат“?! Дай да си пазим оръжията, ползвай я тая глава за мислене, бе“, иронизира го Мажд Алгафари.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text