img

Милото се изгаври с младият „татко“ Филип Буков и колежката му Стефани Ивайло

/
/
/
280 Views

Препирнята между Калин Сърменов и Филип Буков получи широк отзвук сред почитателите на младия актьор.

Шефът на сатиричния театър доста саркастично се подигра с младите актьори, участващи в един от най-гледаните сериали „Татковци“.

Вчера от мои приятел разбрах, че Калин Сърменов е коментирал “Татковци” и в частност мен и Стефани Ивайло.

Прочетох това, което е написал и коментарите му под поста и аз публикувах следния текст под неговото изказване. Малко след това коментарът ми беше изтрит, а профилът ми блокиран. Оставям изводите на вас!?, написа Филип в профила си в социалната мрежа.

Ето и част от отговора му:

Аз също се радвам да се запознаем по този чудесен повод! Истина е всичко, което изричате по мой адрес, затова аз не мога да се обидя. За мен е чест професионалист и актьор като Вас да коментира липсата ми на качества! Малкото умения, които притежавам са да се снимам гол до кръста и да правя ехидни гримаси, но толкова си мога и оцелявам някак!

Фактът, че коментирате млада дама, която се опитва да се развива в професионален план и да изкарва парите си с честен труд, а не да се слага, в буквален и преносен смисъл, говори достатъчно за Вас като мъж и личност! Не забравяйте, че ние младите сме бъдещето на тази държава и точно ние ще плащаме пенсиите ви. Ако не Ви харесваме, не забравяйте, че Вие и поколението след Вас ни е възпитало.

Феновете на младия актьор го подкрепиха в коментарите си:

Не съм очаквала от него такива коментари… И той някога е бил млад и неопитен. А и чак Робърт де Ниро не е станал, че да говори така. А вие сте си супер! Млади, енергични, позитивни, талантливи и радвате нас, вашите фенове!❤️❤️❤️Продължавайте все така! Аз, освен със завист, с друго не мога да си обясня изявлението му.

Уважаеми г-н Буков, подминавайте подобни коментари с пренебрежение. Не си струва да отделяте от ценното си време за това. В професия като Вашата публиката има думата. Аз харесвам сериала и даже съм абонирана за voyo, за да гледам сериите предварително. Продължавайте напред! Глупостта на хората е безкрайна като Вселената, а всъщност според един гений второто не е сигурно ?. Желая Ви от сърце здраве и успех!

Недостойна и не мъжка постъпка!

Въпросният господин, Сърменов дори в интервюта които съм гледала с него излъчва надменност и предизвиква негативни чувства. Вие с колежката ви сте млади и страхотни. Идеално се вписвате в сериала и като игра и като типажи. Сериала е свеж и чакам всяка серия с нетърпение.

P.S Очилата ви отиват много и на двамата

Не му прави чест! Би било по-добре ако желае да отправи критика, то поне да е градивна и да го направи лично. Все пак старите дават пример на младите…

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text