img

Мира Добрева е красива, но дъщеря й е ослепителна! Лора става все по-красива – генът си е ген! (Снимки):

/
/
/
1022 Views

За никого не е тайна, че Мира Добрева е една от най-красивите дами у нас. Тя е щастлива майка на 24-годишната Лора , която е наследила само най-доброто от гените на майка си и вече се говори, че я е задминала по хубост.

Младата дама е наследила естествената красота и чар на популярната тв водеща, с които редовно черпи фейсбук последователите си.

„Ужасно жалки са жените, които се съревновават с децата си и искат да изглеждат по-млади от тях. Не желая между нас да има конкуренция. Искам тя да се развива там, където ѝ харесва. Ясно е, че ще достигне върхове, които аз не бих могла, защото съм се родила в друго време“, бе коментирала преди време Мира, явно запитана по темата.

Мира Добрева дъщеря

Наскоро младото момиче имаше рожден ден, който Мира Добрева честити по много емоционален начин именно в социалните мрежи – публикувайки техни свежи общи снимки.

Мира Добрева с Лора

Припомняме, че освен Лора, която е от първия брак на Мира Добрева, тя има и още едно дете от режисьора Жоро Торнев – Георги, който е на 13 години. „Той е много различен от сестра си. Родих го в по-зряла и осъзната възраст. Имах повече опит, макар че се сблъсках и с доста трудности в отглеждането му“, споделя тв водещата.

А ето и още снимки на хубавата Лора, която се изявява успешно и като инфлуенсър в социалните мрежи:

Лора Добрева

Лора Добрева

Лора на Мира Добрева

Мира Добрева дъщеря

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text