img

На ски в Турция

/
/
/
423 Views

Турция се слави като една от най-предпочитаните дестинации за почивка през лятото. Южната ни съседка разполага с изключително много морски курорти, които предлагат обслужване на много високо ниво, а условията в хотелите са повече от добри.

През последните няколко години, обаче Турция усилено започна да развива зимните си курорти. Туризмът, е един от приоритети на южната ни съседка и управляващите са си поставили за цел да превърнат Турция в целогодишна туристическа дестинация.

Условията са на лице – Турция, е разположена на повече от 700 хиляди квадратни километра, като по-голяма част от нейната площ, е планинска. По-големите градове, които са разположени в планините са превърнати в модерни планински ски курорти, които разполага с всичко необходимо, за да се превърнат в любима дестинация на много хора.

Постоянно се увеличава броя на ски курортите в Турция, но едни от най-популярните и посещавани планински курорти, е Даврас. Ски центърът, е разположен в т.р. „Златен триъгълник” на кристалночистите езера. Градът се намира на 160 километра от Анталия и на 55 километра от международното летище. Планинският курорт разполага с отлични условия за ски туризъм.

Ски пистите в града са в отлично състояние, а достъпа до тях, е изключително удобен и лесен. За да стигнете до ски пистите може да използвате двуместния кабинков лифт, който, е с дължина малко повече от километър. Хотелите в планинския курорт предлагат отлични условия и обслужване. Един от най-известните хотели, е „Barida Hotels”. Той се намира в центъра на града и предлага изключително много удобства за своите клиенти.

Петзвездният хотел разполага със собствен спа център, закрит и открит басейн, ресторант с панорамна гледка към града, салон за красота, бизнес зали, коли под наем, безплатен паркинг и интернет и още много други екстри, от които ще можете да се възползвате, ако посетите планинския курорт Деврас и отседнете в най-добрия петзвезден хотел в града „Barida Hotels”.

Твоят коментар по темата
Сподели с приятели

Твоят коментар

It is main inner container footer text